This is Eindhoven Brandstore

Eindhoven heeft een brand new store met Coffeelab. Een nieuwe toegangspoort tot de stad volledig in Eindhoven stijl, ter vervanging van de huidige VVV Eindhoven. Een brandstore waar het merk Eindhoven voelbaar is, waar je het kunt zien en kunt kopen. Onder hetzelfde dak huist ook een koffiezaak. Dit is geen gewoon koffiebarretje maar een door barista's gerund laboratorium voor experiment en innovatie op het gebied van koffie, genaamd Coffeelab UC

 

Eindhoven Brandstore is gevestigd in het huidige VVV-gebouw op het Stationsplein naast het Centraal Station. Het VVV-merk blijft bestaan en naast het vertrouwde VVV-assortiment en diensten, komt er een compleet nieuwe lijn aan unieke Eindhoven producten.

Eindhoven Brandstore / VVV
Stationsplein 17
5611 AC Eindhoven

Algemeen informatienummer: 0900-1122363 (50 eurocent/ minuut)
Fax algemeen: 040-2433135
Email: info@vvveindhoven.nl

Openingstijden
Maandag 12 - 18 uur
Dinsdag - vrijdag 9 - 18 uur
Zaterdag 10 - 17 uur

Fietsverhuur
Eindhoven is een goede uitvalsbasis voor een fietstocht in de regio. Aan de hand van het knooppuntensysteem stel je je eigen route samen. Niet alleen regionale fietsroutes zullen je verrassen, in Eindhoven is 'Rondje Eindhoven' een echte aanrader! 

Eindhoven Brandstore / VVV verhuurt stadsfietsen met 3 versnellingen. Elektrische fietsen en tandems reserveer je vooraf. Interesse? Neem bij verhuur altijd je legitimatiebewijs mee.

Dagverhuur is mogelijk tijdens de openingstijden van de Eindhoven Brandstore / VVV. Meerdere dagen huren gaat in overleg.

Prijzen per dag: stadsfiets € 10,00 / € 50,00 borg