Evenementenkalender

This is de tijdelijke evenementenkalender Eindhoven 2014

De complete culturele agenda + evenementen is under construction.... en wordt prachtig

CULTURELE AGENDA EINDHOVEN

Wil je weten welke films, concerten, exposities, theaterprogramma's Eindhoven heeft? Kijk dan op www.uitineindhoven.nl. Hier vind je de volledige culturele agenda van Eindhoven.


HARDCORE XL

Datum: 19-12-2014

We gaan weer beuken en knallen in het Beursgebouw te Eindhoven. Na een geweldige outdoor editie gaan we nu weer naar binnen. Op vrijdag 19 december starten we de kerstvakantie met een ouderwets lekker feestje. De eerste namen van de line up zijn al bekend…Ruffneck,Promo, Unexist en we laten Paul Elstak de avond in stijl afsluiten.

www.hardcorexl.com

X-MAS SING-ALONG

Datum: 19-12-2014

Op een winterse avond, met een kop warme chocolademelk of glühwein in de hand, met z’n allen meezingen met de mooiste kerstliederen uit heden en verleden… Het kan vrijdag 19 december tijdens de allereerste XMAS Sing-Along bij de Wim van Doorne Muziekkiosk. 

Wim van Doorne Muziekkiosk

www.wimvandoornemuziekkiosk.nl

 

BACK TO THE 90'S

Datum: 20-12-2014

Op zaterdag 20 december, het weekend van je kerstvakantie, gaan we nog 1x helemaal los in 2014!! We hebben Romeo en Solid Harmonie voor de ‘zwoele’ kerstsfeer en de laatste 3 uurtje wordt het hakken en zagen met Elstak, Dune en Theo… Dat wordt gezellig je kerst in gaan, we zien je in het Beursgebouw!

Beursgebouw Eindhoven

www.back2the90s.nl

 

AVE MARIA CONCERTEN

Datum: 21-12-2014

Met de 7de editie van de Ave Maria kerstconcerten brengen wij de Weense kerstsfeer naar Eindhoven onder de titel ” Christmas Dreams from Vienna”.

Catharinakerk Eindhoven

www.cadenza-productions.nl

 

FEELGOOD MARKET KERST EDITIE

Datum: 21-12-2014

Kom lekker snuffelen, kerstinkopen doen en genieten van de FeelGood Market. Deze maand de speciale kersteditie, geheel in kerstsfeer. Met knusse lichtjes, gluhwein, fijne muziek en warme, winterse gezelligheid!

Klokgebouw Eindhoven

www.feelgoodmarket.nl

 

FAKKELTOCHT EINDHOVEN

Datum: 24-12-2014

De Fakkeltocht Eindhoven wordt traditioneel op 24 december (kerstavond) voor verdraagzaamheid en vrede gelopen. Elk jaar lopen duizenden mensen mee met de Fakkeltocht. Zij verzamelen zich op het Wilhelminaplein, waar de Fakkeltocht van start gaat. Eindhoven zet zich in voor de samenleving waarin vrede, vrijheid en verdraagzaamheid centraal staat.

Wilhelminaplein Eindhoven 

www.fakkeltochteindhoven.nl

 

SCHAATSNACHT VAN EINDHOVEN

Datum: 27-12-2014 tot 28-12-2014

De Schaatsnacht van Eindhoven is 's werelds grootste tocht op kunstijs met ± 500 deelnemers.Deze vindt plaats op 3e kerstdag, 27 december.

IJssportcentrum Eindhoven

www.schaatsnachtvaneindhoven.nl