Eindhoven Culinair

Contact

Adres:
Stadswandelpark
Alberdingk Thijmlaan 3
5615 EB Eindhoven
Plan je route

Eindhoven Culinair is Buiten Gewoon Genieten. Proeven, ontdekken, beleven. Zien en gezien worden. Een feest voor alle zintuigen. Strijk neer in het rijke groen van het Standswandelpark. Meng je in de bruisende gezelligheid voor het Stadspaviljoen, de huiskamer van Eindhoven. Neem plaats op een van de vele sfeervolle terrassen, laat je verwennen met de mooiste tongstrelende gerechten. Zak lekker weg in een comfortabele loungeset, geniet van een drankje, entertainment en aangenaam gezelschap.

Vier dagen lang onthalen we zo’n 20.000 gasten op een van meest gezellige en professionele culinaire evenementen van Nederland. Dit jaar met nog meer paviljoens en proeflokalen, nog meer terrasjes en pleintjes, nog meer culinaire hoogstandjes uit de Eindhovense topkeukens.

Wanneer

  • dagelijks vanaf 2 juni 2017 t/m 5 juni 2017

Prijzen

  • Op Eindhoven Culinair kun je gewoon betalen in euro’s maar ook met ‘Lempkes’ van voorgaande jaren (waarde € 1,-). Je kunt geen nieuwe Lempkes meer kopen. Entreekaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar bij via de website of bij de kassa’s aan de ingang. Kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding volwassene) gratis toegang.

Reviews

Terug naar overzicht