Food Truck Festival Trek

Contact

Adres:
Stadswandelpark
Alberdingk Thijmlaan 3
5615 EB Eindhoven
Plan je route

Eindhovense Bourgondiërs!

De eerste editie van Festival TREK in Eindhoven was een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie komend jaar weer welkom te heten in het Eindhovense Stadswandelpark. Van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni staat dit stadspark in het teken van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – EINDHOVEN.

Ons geliefde Stadswandelpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide insecten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de speciaalbier bus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar!

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Eindhovens muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot bij het Stadswandelpark.
Ik heb er TREK in!

Wanneer

  • dagelijks vanaf 16 juni 2017 t/m 18 juni 2017

Prijzen

  • Gratis toegankelijk

Reviews

Terug naar overzicht