BrabantNacht Eindhoven


In het donker zie je meer…

In het huis en thuis van design word je ontvangen in de Kazerne: dé spot van creatief Eindhoven. Hier ga je ontdekken hoe het is om een echte designer te zijn. Laat je inspireren door de NEW ICONS - Rietveld Now expositie en de designers die erachter zitten. Dineer samen met hen tussen de kunststukken en probeer zoveel mogelijk tips en tricks te achterhalen. Na het diner ga je namelijk zelf aan de slag. Schrijf geschiedenis en maak je eigen ‘art piece’. Aan het eind van de avond ben jij een echte designer!

Ontdek de kunstenaars van de Kazerne
Breng een bezoek aan het zijkamertje waar Jelle Mastenbroek en OWOW hun data orkest hebben opgesteld. Met je eigen chipkaart activeer je het orkest, om een hoogstpersoonlijk concert voorgeschoteld te krijgen. Of bekijk het project “Mestic” van Jalila Essaïdi. Haar kledingstukken ontworpen uit koeienpoep zijn zeker de moeite waard. Met kogelwerende huid op basis van spinnenzijde verwierf zij wereldwijde bekendheid.

Locatie
Expositie restaurant Kazerne is een internationaal podium voor de creatieve industrie. Een inspirerende locatie in hartje Eindhoven, die lovend werd ontvangen door onder meer de New York Times. Hier, in een voormalige marechaussee kazerne en aangrenzende loods komen de werelden van kunst, design, kennis en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken.

Programma details:

19.00 uur Ontvangst in de Kazerne met een welkomstdrankje
19.15 uur Meet & Greet met Designers & Expo NEW ICONS - Rietveld Now
20.00 uur Designdiner
21.00 uur Workshop Designer for a Night
23.00 uur Drinken en muziek

Prijs: € 49,50 per persoon inclusief expositie, design-item door jou gemaakt, diner en welkomstdrankje.

_________________________

BrabantNacht wordt mede mogelijk gemaakt door VisitBrabant. Op 23 september openen maar liefst 17 bijzondere Brabantse iconen hun deuren zodat je deze kunt ervaren tijdens de meest mysterieuze en spannende uren van de dag. Ga op nachtelijke ontdekkingstocht en laat je verrassen, verwonderen en prikkelen!

Ontdek alle unieke arrangementen hier en bestel direct je kaarten voor BrabantNacht. Ben er snel bij, het aantal kaarten is beperkt!

Wanneer

  • zaterdag 23 september 201719.00 - 00.00 uur

Prijzen

  • € 49,50

Reviews

Terug naar overzicht